1. vorige
  2. volgende

Meisjes praten over hun dromen

Meisjes krijgen de kans om te praten over hun dromen voor de toekomst en hoe zij daar zelf richting en inhoud aan kunnen geven. Zo’n 30 tot 35 meisjes van 13 tot met met 18 jaar komen zondag in Corporate House bijeen voor deze interactieve sessie.

De bijeenkomst is de eerste Suriname Girls Summit met als thema ‘Droom de onmogelijke droom en durf het waar te maken.’ De summit wordt georganiseerd door de jongeren en vrouwen van de politieke partijen BEP en DA ’91.

De deelnemers zullen extra bewust worden gemaakt van hun persoonlijke kracht en talenten. Ze zullen leren hoe hun stem krachtig te laten horen. De meisjes zullen worden uitgerust met versterkte communicatievaardigheden, om hen zo op weg te helpen hun dromen te realiseren.

De organisatoren vinden dat vrouwelijk leiderschap belangrijk is voor de evenwichtige en duurzame ontwikkeling van onze gemeenschap, “waarbij meisjes vooral een sterk zelfvertrouwen moeten ontwikkelen om goede keuzes te kunnen maken in hun verdere leven. De bijeenkomst wordt zondag gehouden.

  1. meisjes 4
  2. dromen 2
  3. zondag 2
  4. bijeenkomst 2
  5. summit 2