1. vorige
  2. volgende

Er zijn artiesten die heel vaak muziek uitbrengen

PARAMARIBO - Er zijn artiesten die heel vaak muziek uitbrengen, die geen bekendheid krijgen. Aan hen zegt rapper B-Micy dan nog door moeten gaan. “Artiesten moeten niet opgeven en geen hoop verliezen. Hun dag komt wel eens.” Speciaal voor deze artiesten maakte hij samen met Ray Neiman het lied ‘Hope’. Bij alles dat mensen doen, krijgen ze tegenslagen. B-Micy zegt dat dat hen alleen maar sterker moet maken.  

B-Micy is zelf al tien jaren bezig met muziek maken. Zijn allereerste lied 'Zeg me waarom' werd een hit, maar niet al zijn liederen hebben zendtijd genoten. Toch heeft hij niet opgegeven. Nu kan hij met trots zeggen dat hij vijf jaren achter elkaar naam heeft gemaakt met vijf antidiscriminatieliederen en een voor Miss Suriname. Dit jaar brengt hij eindelijk een album uit. "Als je opgeeft, weet je niet hoe ver je kan komen met je muziek", zegt de artiest.

Het album komt in oktober uit. deze zal bestaan uit verschillende muziekgenres, waaronder R&B en Hiphop. De lancering ervan wil B-Micy doen met een feest. Dan zal hij ook vieren dat al een decennium artiest is. Voordat dit alles gebeurt maakt hij eerst nog drie video's en vervult hij de hoofdrol in een Surinaamse film. B-Micy is terug en dat gaat hij laten zien.
  1. micy 5
  2. artiesten 3
  3. muziek 3
  4. zegt 3
  5. krijgen 2