1. vorige
  2. volgende

In Paramaribo en de districten Commewijne en Para kunnen toeristen en

PARAMARIBO - In Paramaribo en de districten Commewijne en Para kunnen toeristen en dagjesmensen nu per tuktuk sightseeing-tours houden. Een van de drie tuktuks, de ‘Faya Lobi’, is de ‘langste ter wereld’. Zaterdag vond de officiële opening plaats van de ‘Suriname Tuk Tuk Tours’ door Jerry A-Kum, directeur van Stichting Toerisme Suriname. 

De tuktuk-tours worden aangeboden door Suriname Sightseeing Tours, een partner van Does Travel & Cadushi Tours, in de Burenstraat. De verschillende tuktuk-tours zijn voornamelijk gericht op toeristen. Zo is er de City & Shopping-tour waarbij de gasten met een gids een rondleiding krijgen in de stad met de Hermitage Mall als bestemming.

Met de Nature & Dinner-tour Tour brengen de gasten een bezoek aan de Paramaribo Zoo en kunnen daarna dineren bij een van de samenwerkende restaurants.

Ook zijn er tutuk-tours naar Plantage Peperpot en Fort Nieuw Amsterdam in district Commewijne en naar White Beach in district Para. Voor lokale dagjesmensen zijn er mogelijkheden voor het huren van de tuktuks voor bedrijfs- of kinderfeestjes.
  1. tours 7
  2. paramaribo 3
  3. tuktuk 3
  4. suriname 3
  5. tour 3