1. vorige
  2. volgende

‘Samen doelpunten maken en samen doelpunten voorkomen’ is de stap die Leo

PARAMARIBO - ‘Samen doelpunten maken en samen doelpunten voorkomen’ is de stap die Leo Victor nu heeft gezet. Nishan’42 moet als eerste tree van de trap eraan geloven. Het was een wedstrijd uit de hoofdklassecompetitie van de Surinaamse Voetbalbond(SVB). Eindstand 5 – 1. 

Vanaf het begin van de wedstrijd hebben de Leeuwen getoond dat zij hongerig waren, en dat alles wat hun pad kruiste zou wordenm verscheurd . Nishan'42 was 'the wrong team, at the wrong place, at the wrong moment.'

In de 16de minuut was het Gilberto Cronie die uit een verwarde situatie munt wist te slaan en de bal in het doel kon werken, 1 - 0. Nishan'42 deed er alles aan om in het spel te komen, het lukte af en toe, de aansluiting tussen de linies was ook niet wat het wezen moet. Nishan'42 had al moeite met de verdediging. Kom erbij dat Foline Abauna, geblesseerd moet uitvallen. Beide ploegen hebben kansen gehad om tot scoren te komen maar deze werden niet benut.

De tweede speelperiode viel Nishan'42 als een kaartenhuis in elkaar. In de 60ste minuut was het Chivion Adipi die uit een achterzet wist te scoren, 2 - 0. Vijf minuten later was het Romano Holtuin die een één, twee combinatie met een schuiver afrondde, 3 - 0. Adipi liep goed in op een diepte pass die hij kon afmaken, 4 - 0(74ste min.).

Drie minuten later kon aanvoerder Gilberto Eind, de stand reduceren, hij kopte een hoekschop in, 4 - 1. Holtuin maakte het handjevol. Met nog vier minuten te gaan scoorde hij uit een steekpass, 5 - 1.
  1. nishan 5
  2. the 3
  3. wrong 3
  4. minuten 3
  5. doelpunten 2