1. vorige
  2. volgende

Politie Coronie houdt verdachten aan

De politie van Coronie heeft op woensdag 27 augustus de 35-jarige Melvin S. aangehouden bij de controlepost te Burnside . Melvin ging tegen de dienstdoende politie ambtenaren tekeer waarbij hij hen beledigd heeft en daarbij vulgaire taal heeft gebruikt. Hij werd aangehouden en in verzekering gesteld. Afgelopen zaterdag is hij in vrijheid gesteld.

De 45 jarige Guyanees Orvin N. is met heel wat smokkelwaar aangehouden. Hij was ook illegaal hier te lande. Hij is in verzekering gesteld ter zake overtreding van de wet Economische Delicten en illegaal verblijf in Suriname

Ook hebben zich in de nacht van 30 op 31 augustus diverse vechtpartijen voorgedaan. In twee verschillende zaken zijn 3 verdachten aangehouden. De 22 jarige Lionel J. en de 24 jarige Ruben S. zijn ter zake zware mishandeling in verzekering gesteld. De verdachte Steven C. is na te zijn verhoord heengezonden.

Daarnaast werd op zondag 31 augustus bij een drugsinval in een woning te plantage Belladum de 62 jarige Glenn R. aangehouden. In de woning werd 300 gram marihuana aangetroffen te samen met verpakkingsmateriaal. Op zijn achtererf zijn 10 marihuana bomen variërend tussen de 1 m en 2.10 m aangetroffen. Het verderfelijk spul is hangende het onderzoek in beslag genomen en is deze verdachte in verzekering gesteld.

  1. jarige 5
  2. aangehouden 5
  3. gesteld 5
  4. verzekering 4
  5. augustus 3