1. vorige
  2. volgende

Havo 3 heeft zowel het publiek als de jury verrast met een sterk optreden

PARAMARIBO - Havo 3 heeft zowel het publiek als de jury verrast met een sterk optreden. Bij de derde ronde van Got Talent 2014 hebben de vertegenwoordigers van deze school een stuk uit de klassieke film 'Dirty Dancing' versurinamiseerd. Aan het einde van hun optreden was duidelijk te merken dat zij dinsdagavond iedereens favoriet waren. 

"De manier waarop jullie het naar voren hebben gebracht is goed voor een 2014 versie", zei jurylid Sidney Grunberg. Zonder het hen te vragen klonk het aplaus en gejuich vanuit alle hoeken van de Anthony Nesty Sporthal.

De opdracht was deze keer het versurinamiseren van een musical. SGN kwam aandansen met een compilatie van de band ABBA. Deze groep heeft de opdracht blijkbaar niet begrepen, aangezien dat geen musical is. Aan de hand van het applaus van het publiek werd duidelijk dat het niet enthousiast was over dat wat de school hen presenteerde. Voor SGN was deze avond dan ook de laatste. Volgens de jury hebben hun collega's beter gepresteerd.

Natin was publieksfavoriet nummer twee met een optreden geïnspireerd door 'Dreamgirls'. Zelfs de jury was onder de indruk. "Het was een optreden op internationaal niveau", zei Ivan Tai A Pin. Na zo'n topavond kan noch de jury, noch het publiek wachten op ronde vier, waar de vijf resterende scholen een parodie of film van een superheld moeten maken met de disciplines zang en drama.
  1. jury 4
  2. optreden 4
  3. publiek 3
  4. ronde 2
  5. school 2