1. vorige
  2. volgende

De Dirty Dutch show vrijdag tijdens het Electric Festival op Aruba was een groot

ORANJESTAD - De Dirty Dutch show vrijdag tijdens het Electric Festival op Aruba was een groot feest. De avond wordt geopend door dj Karixon die op Aruba woont, gevolgd door dj Carnage. Hoogtepunt van de avond is de afsluiting, het optreden van dj Chuckie. Klokslag twaalf uur komt hij op het podium, verwelkomd door een uitzinnig publiek.  

Van over de hele wereld zijn er mensen naar Aruba gekomen voor het Electric Festival. Dat blijkt als elke keer weer als er luid gejuich uit het publiek opstijgt als Chuckie enkele landen noemt. "Venezuela!! Columbia! Suriname! Panama! Curaçao! Canada! USA! Holland!" Een aantal festivalgangers heeft een vlag bij zich om te laten zien uit welk land ze komen.

Twee uren lang toont de dj zijn kunnen op geheel eigen wijze. Af en toe zweept hij zijn gehoor op met de voor hem welbekende "make some…noise". Tegen het einde van zijn optreden kondigt hij ook nog de verjaardag aan van dj Carnage. Iets na twee uur in de nacht gaan de mensen voldaan richting huis of hun hotel. "Ik ben speciaal voor het Electric Festival naar Aruba gekomen, in het bijzonder om Dirty Dutch mee te maken. Ik verwachtte een onvergetelijke avond mee te maken en dat is het ook geworden. Ik ben meer dan tevreden", zegt Farino Proeve, een Surinaamse fan van dj Chuckie.
  1. aruba 4
  2. electric 3
  3. festival 3
  4. avond 3
  5. chuckie 3