1. vorige
  2. volgende

's Lands Hospitaal uit Paramaribo is zaterdag tot winnaar uitgeroepen van de

NIEUW NICKERIE - 's Lands Hospitaal uit Paramaribo is zaterdag tot winnaar uitgeroepen van de Avond Tweedaagse in Nickerie. 

Purcy Olivieira, voorzitter van de Bedrijven Vereniging Sport en Spel (BVSS) blikt heel tevreden terug. "Het gaat om een geslaagde bewegingsactiviteit die wij georganiseerd hebben in het westen van het land. Het is ons aardig bevallen vandaar dat wij ook een ieder willen bedanken die bijgedragen heeft tot het welslagen van de ATD in Nickerie", zegt Olivieira.

Volgens de voorzitter hebben er dit jaar meer deelnemers meegedaan dan in 2013. "We hebben dit jaar zo'n achttienhonderd mensen op de been gebracht, vorig jaar waren dat er ongeveer zeventienhonderd." In totaal deden 23 groepen mee, elf uit Nickerie, negen uit Paramaribo en een uit het district Coronie. Er waren ook twee gemengde groepen.

Het Lachmipersad Mungra Streek Ziekenhuis Nickerie is op de tweede plaats geëindigd, terwijl de Energie Bedrijven Suriname goed was voor de derde positie. The Melody Travelers werden vierde en als vijfde eindigde Independence Queen. BVSS heeft bijzondere prijzen uitgereikt aan The Family Group, Cultureel Centrum Nickerie bewegingsgroep De Zullu Brass Band Nickerie. 
  1. nickerie 7
  2. jaar 3
  3. paramaribo 2
  4. olivieira 2
  5. voorzitter 2