1. vorige
  2. volgende

's Lands Hospitaal wint de Avond Tweedaagse Nickerie

De wandelmarsgroep van 's Lands Hospitaal is zaterdagavond tot winnaar uitgeroepen van de 'Avond Tweedaagse' in Nickerie. Uit handen van de vertegenwoordiger van Fernandes, Elton Woei, kreeg de winnaar de eerste prijs uitgereikt.

Als tweede is geëindigd het Lachmipersad Mungra Streeks Ziekenhuis Nickerie. De derde prijs ging naar de groep van de Energie Bedrijf Suriname. De bijzondere prijs werd uitgereikt aan The Family Group, C.C.N. bewegingsgroep en Zulu brass band. De themaprijs kreeg de EBS. De jongste en oudste deelnemers kregen elk een prijs overhandigd. De jongste deelnemers waren Shrijanti Mangoenkarijo en Fayaas Sherali, beiden 3 jaar van de groep van de NDP. De twee oudste lopers waren Annie Ravenberg en Henk Kieuw A Sen, beiden 80. De meest gedisciplineerde groep is geworden 's Lands Hospitaal. De grootste groep was de NDP met 910 deelnemers.

Purcy Olivieira, voorzitter van de Bedrijven Vereniging Sport en Spel (BVSS), is niet ontevreden over de wandelmars in het district. Hij merkte op dat er groei te zien.
  1. prijs 4
  2. groep 4
  3. deelnemers 3
  4. lands 2
  5. hospitaal 2