1. vorige
  2. volgende

Politie houdt family day op White Beach

Het Korps Politie Suriname en de Surinaamse Politie Bond houden zaterdag een family day op White Beach. Dit deelt bondsvoorzitter Robby Ramjiawan mee aan Starnieuws. Hij verwacht ongeveer 4000 personen op deze activiteit van de politie.

Het afgelopen jaar had de Politiebond ook een family day op deze locatie gehouden en deze viel in de smaak, vandaar de herhaling. "Wij hebben gemeend om dit jaar deze dag groots aan te pakken. Er is een enorme organisatie vooraf gegaan. En wij hebben aan alles gedacht wat deze dag mooi kan maken. De voorbereidingen worden al twee maanden getroffen", deelt Ramjiawan mee.

Er zullen muziekformaties optreden. Ook zijn er tien bussen beschikbaar gesteld voor de politieambtenaren en hun familie. De bussen zullen vertrekken vanuit de Politie Academie. Het feest begint om 8 uur en duurt tot 18.00 uur.

Trots vertelt Ramjiawan dat er twee keukens zullen zijn waar politieambtenaren zelf zullen koken. Voor het personeel is er voor eten, drinken en vertier gezorgd. De kinderen kunnen meedoen aan tal van activiteiten. Ramjiawan vindt het belangrijk om tenminste één keer in een jaar gezellig bij elkaar te zijn om zo de sociale banden te verstevigen.
  1. politie 4
  2. ramjiawan 4
  3. jaar 3
  4. family 2
  5. day 2