1. vorige
  2. volgende

Bus met Real Bergi slaat over de kop

De spelersbus van de voetbalvereniging Real Bergi van Albina is rond 16.00 uur zondag, onderweg naar Papatam over de kop gegaan. Er zaten zeven personen in de bus. Ze zijn er erg aan toe en zijn voor medische hulp naar St Laurant overgebracht.

De spelers zouden uitkomen in de SVB bekercompetitie tegen eerste klasse club Papatam. De ontmoeting die om 16.30 van start zou gaan in het Papatam Stadion is, vanwege dit ongeluk afgelast. Het incident gebeurde bij de weg naar Papatam. De bewoners in deze omgeving hebben ettelijke malen aandacht gevraagd voor de situatie op deze weg, met diverse bochten. Ze zien graag dat er drempels worden geplaatst op deze 4 km lange hoofdweg van Papatam. Sinds de weg is geasfalteerd, wordt met hoge snelheid gereden over de weg.

Het vermoeden bestaat dat de buschauffeur met spelers van Real Bergi ook met hoge snelheid reed over deze weg. De Albina Sport Bond en moederorganisatie SVB betreuren het geval en zijn in een mineurstemming. Ze hopen dat de spelers spoedig zullen herstellen.

Ala-D Media
  1. papatam 5
  2. spelers 3
  3. real 2
  4. bergi 2
  5. albina 2