1. vorige
  2. volgende

De Got Talent-bezoekers in de Anthony Nesty Sporthal kregen dinsdagavond de

PARAMARIBO - De Got Talent-bezoekers in de Anthony Nesty Sporthal kregen dinsdagavond de schrik van hun leven toen werd doorgegeven dat Havo3 uit de strijd is. Het luide geroezemoes en boegeroep gaf hun ontevedenheid aan. De jury zei dat het voor hen een moeilijke keus was, maar dat ondanks de groei die Havo3 opnieuw liet zien, de groep niet goed genoeg was om door te gaan naar de finale. De fans namen hier duidelijk geen genoegen mee. 

Volgens de jury moesten beide acts tijdens deze ronde even goed uitgevoerd worden. Voor de juryleden was de eerste act minder goed uitgevoerd dan de tweede, waardoor Havo3 bedankt werd. "Ik had dit niet verwacht. Ik vind het echt jammer", reageert een teleurgestelde Yaisa Leerdam temidden van andere verslagen gezichten.

Met hun eigen compositie over een schoon milieu en het 'tanken' van positiviteit liet Havo3 in het eerste optreden zien hoe Gow2 bijdraagt aan hun talentontwikkeling. Hun tweede act beeldde een strijd uit tussen een jager en de dieren die hij voor hun vacht wil afmaken.

De jury kwam met lovende feedback, waardoor het einde voor de school voor velen onvoorzien was. Jurylid Rashidi Sanches liet weten emotioneel geraakt te zijn door het stuk en Ivan Tai A Pin vond hun invalshoek creatief. Toeschouwer Maureen Benschop vindt de uitslag dan ook waardeloos: "Zij hadden meer diepgang in hun stukken, ze waren veel beter dan HHS en VWO 4."

Ondanks de kritiek vanuit het publiek zal de Got Talent strijd volgende week tussen HHS, VWO4 en Natin losbarsten.
  1. havo 4
  2. strijd 3
  3. jury 3
  4. goed 3
  5. got 2