1. vorige
  2. volgende

De Vereniging RGD-artsen (VRA) heeft na beraad laten weten dat de artsen met

PARAMARIBO - De Vereniging RGD-artsen (VRA) heeft na beraad laten weten dat de artsen met ingang van maandag 22 september de RGD-poliklinieken en gezondheidscentra voor onbepaalde tijd niet zullen bezoeken. Dat meldt de Directie van de Stichting Regionale Gezondheidsdienst (RGD) maandag in een persbericht. 

Hierdoor ziet de directie van de RGD zich genoodzaakt de medische zorg voor haar rechthebbende op aangepaste wijze te verlenen. Op bepaalde poliklinieken en gezondheidscentra zullen geen artsen aanwezig zijn en daarvoor wordt nu een doorverwijssysteem voorbereid, zodat patienten bij de dichtstbijzijnde polikliniek geholpen kunnen worden.

"De Directie wijst er nadrukkelijk op er naartoe te zullen werken, om met de daartoe geïdentificeerde instituten en evenzo de VRA, dit voor de gemeenschap ontstane ongerief binnen afzienbare tijd tot het verleden te doen behoren. Op de cliënten wordt het beroep gedaan zich als normaal naar de eigen polikliniek te begeven voor nadere instructies omtrent de poliklinieken die zij kunnen bezoeken", aldus een passage uit het persbericht.
  1. rgd 4
  2. artsen 3
  3. poliklinieken 3
  4. directie 3
  5. vra 2