1. vorige
  2. volgende

In de Anthony Nesty Sporthal is dinsdagavond de finale van Got Talent 2014

PARAMARIBO - In de Anthony Nesty Sporthal is dinsdagavond de finale van Got Talent 2014. De strijd om de hoofdprijs van tienduizend US dollar gaat tussen HHS, VWO IV en Natin. Havo III is er dus niet bij.  

Een week geleden werd tot ontsteltenis van een groot deel van de aanwezigen in de sporthal Havo III door de jury naar huis gestuurd. En dat besluit is definitief, ondanks alle commotie die er, met name op social media, ontstond na de eliminatie. "Door de sponsoren en de organisatie is een onafhankelijke deskundige jury gekozen. Bij alle andere eliminaties hebben de juryleden de juiste keuze gemaakt en ook deze keer staan we achter het besluit dat door de jury genomen is", zegt Telesur-medewerker en Got Talent-commissielid Nathalie Bloemenveld.

"We moeten niet vergeten dat het gaat om een competitie, dus je kan of winnen of veliezen", vult Bloemenveld aan. Ze benadrukt dat Got Talent ook te maken heeft met verdraagzaamheid, teamspirit, positief  blijven en geloven in je zelf. Het evenement leert je daarnaast ook hoe om te gaan met tegenslagen in het leven. En dat lukte Havo III een week geleden dus niet. Na de live show ontstond backstage de nodige commotie. Zo heeft een leerkracht van de school, die de groep begeleidde, gescholden richting de organisatie. Het ging zelfs zover dat talentbegeleider Ruben Silvin door de leerkracht is weggeduwd.

De finale van Got Talent begint om zeven uur dinsdagavond en wordt ook live uitgezonden via ATV en TV2.

 
  1. got 4
  2. talent 4
  3. havo 3
  4. iii 3
  5. jury 3