1. vorige
  2. volgende

In de Anthony Nesty Sporthal klinkt dinsdagavond een luid en oorverdovend gejoel

PARAMARIBO - In de Anthony Nesty Sporthal klinkt dinsdagavond een luid en oorverdovend gejoel wanneer Natin op een feestelijke manier zijn beker en SRD 35.000,- in ontvangst neemt. De school heeft opnieuw de eerste plaats behaald en het publiek is meer dan tevreden. De tweede en derde plek gingen respectievelijk naar VWO 4 en HHS. VWO4 heeft daarmee SRD 17.500,- voor de school in het laatje gebracht en HHS maakt de school SRD 5000,- rijker. 

Natin had het publiek volledig aan zijn kant met hun horror- en comedymusical waar een mens en een zombie intens verliefd worden op elkaar. Het stuk was zo goed dat jurylid Henk van Vliet het opnieuw wilde zien. "Jullie waren uitmuntend", sprak hij dan ook.

In de eerste ronde moesten de groepen in een act laten zien wat hun groepsnaam betekent. De tweede ronde was voor hun beste Got Talent 2014 act, terwijl bij de derde ronde een musical in elkaar gezet moest worden waarvoor zij van tevoren door de organisatie personages kregen opgelegd. De uitslag kwam niet geheel onverwacht, gezien de sterkte van de groep. Natin werd in 2009 ook al kampioen.

  1. natin 3
  2. srd 3
  3. school 3
  4. ronde 3
  5. publiek 2