1. vorige
  2. volgende

Rajiv Ramsahai: ‘Stem op Bouterse’

‘Zoals Faizal Abdoelfagoer dat deed, roep ik ook de jongeren op om nog eens op president Bouterse te stemmen’, zei, voorzitter NDP Jongeren van Commewijne tevens jeugdparlementariër. Deze uitspraak deed Ramsahai bij de opening van het nieuwe NDP Centrum te Meerzorg. ‘Dit centrum moet gaan bijdragen dat de eerste, tweede, derde en vierde zetel worden gehaald voor de NDP in het district’, is Ramsahai van mening.
De jonge politicus gaf tijdens zijn toespraak aan erg ingenomen te zijn met deze regering ondanks de stopzetting van ontwikkelingshulp. ‘We zijn van stabiliteit naar economische groei van 4 tot 5% gegaan per jaar’, gaf Ramsahai aan. Ramsahai noemde de verhoging van Algemene Kinderbijslag en de Algemene Oudedagsvoorziening. Ook de Naschoolse Opvang zou een enorme bijdrage hebben geleverd aan de schoolprestaties te Commewijne.
De jongerenvoorzitter vroeg de aandacht van de president voor de verwaarloosde bibliotheek en ziekenhuis te Commewijne. ‘Binnenkort zult u een document van ons ontvangen met niet alleen de problemen, maar ook de oplossingsmodellen.’
Op de avond werden 90 jongeren geïnstalleerd over de 4 ressorten van Commewijne. De installatie werd verricht door voorzitter van NDP Jongeren, Sergio Akiemboto, ondervoorzitter Faisal Abdoelgafoer en secretaris Caroline Heilbron. Eerder op de dag had de partij een wandelloop in het district.

Consuela Raalte

  1. jongeren 4
  2. ndp 4
  3. commewijne 4
  4. ramsahai 4
  5. president 2