1. vorige
  2. volgende

Het is rustig in het kamp van Moksie na afloop van het treffen met

PARAMARIBO - Het is rustig in het kamp van Moksie na afloop van het treffen met degradatiekandidaat Boulanché. Op het scorebord staat een eindscore van 5-5. Voor Boulanché een gunstige uitslag, aangezien de ploeg in een hevige strijd tegen degradatie verwikkeld is. Moksie daarentegen had de drie punten nodig in haar poging de laatste plek voor de play-offs in de Futsal League te halen. 

Moksie moet nu hopen op misstappen van naaste concurrent Inter Nacional. De huidige landskampioen heeft echter aan een overwinning in de twee wedstrijden die de ploeg nog moet spelen voldoende voor een plek in de play-offs. Ook als Inter beide duels gelijk speelt en Moksie beide partijen wint, gaat de titelverdediger door, vanwege een beter resultaat in de onderlinge duels.

Koploper The Lions, Styx en Mengão zijn al zeker van de play-offs, terwijl Giants nu al weet dat het volgend seizoen een niveau lager speelt. Lengte Boys en Boulanché verkeren ook in degradatiegevaar.

De stand van zaken in de hoofdmacht (playoffkandidaten): 1. The Lions 34 punten, 2. Styx 34 punten, 3. Mengão 32 punten, 4.  Inter Nacional 30 punten en 5. Moksie 26 punten. De ploegen spelen elk nog twee duels.

Overige uitslagen zondag:

Hoofdklasse: Lengte Boys-Giants 7-3.

Eersteklasse: Exces-Inter Bom 12-4, De Vuist-Kabel Boyz 9-6, Pentagon-Seleçao 5-4, Inter Jakin-Palo 5-2, Orkaan-Zwaluw '96 3-2.

Tweedeklasse: Shantidel-Inter Five 3-3, The Lions II-Rising Stars 6-4, Tamtam-Kanoute 6-5.
  1. punten 6
  2. inter 6
  3. moksie 5
  4. boulanche 3
  5. play 3