1. vorige
  2. volgende

NICKERIE - Het gaat goed met het Algemeen Zwembad Nickerie (AZN)

NIEUW-NICKERIE - Het gaat goed met het Algemeen Zwembad Nickerie (AZN). De tijd dat het zwembad een periode open was, om daarna weer dicht te gaan, lijkt voorbij. Dat zegt beheerder Walther Lackin maandag in gesprek met de Ware Tijd.  

Volgens Lackin zijn de waterrekeningen afgelopen twee jaar drastisch verminderd. Ook het aantal bezoekers is naar tevredenheid van Lackin met de laatste ontwikkelingen meegegroeid. "Voor ons is vooral belangrijk om de stijgende lijn te koesteren. Wij denken dat al deze positieve resultaten te maken hebben met de uitstekende communicatie die wij sinds 2010 hebben met ons eigen ministerie."

Volgens Lackin is de Stichting Instituut voor Sportontwikkeling en Begeleiding onder leiding van sportguru Michael Klein en andere bekende sportinstructeurs niet langer gevestigd in de hoofdstad, maar is sinds 30 September gevestigd in het AZN onder voorzitterschap van Lifeguard en zweminstructeur Amrish Mahabal. Nickerie beschikt sinds kort over drie gediplomeerde Lifeguard instructeurs. Lackin vraagt ouders om de kinderen niet langer thuis te houden. "Laat ze zwemmen", is zijn boodschap.
  1. lackin 5
  2. nickerie 3
  3. zwembad 2
  4. azn 2
  5. tijd 2