1. vorige
  2. volgende

Venezolaanse luchtvaartmaatschappij gaat route naar Suriname onderhouden

Als onderdeel van de toerisme overeenstemming tussen Venezuela en Suriname, zal een kleine luchtvaartmaatschappij uit Venezuela, Aero Paraguana, zijn diensten beginnen in Suriname en wel vanaf 27 november. Dit deelde de directeur van de luchtvaartmaatschappij, Venancio Polanco, mee. Volgens de directeur is Suriname een unieke bestemming met een goed toeristisch product, voorzien van hotels, voeding en attracties. Deze nieuwe route is bedoeld om het toerisme te versterken tussen Venezuela en Suriname.

De Venezolaanse luchtvaartmaatschappij biedt 126 stoelen, waarvan 8 eerste klasse. De luchtvaartmaatschappij zal 2 keer per week, op de maandag en donderdag, vliegen van Paraguana, Venezuela, naar Paramaribo.

De Paraguana Peninsula van Venezuela ligt in de nabijheid van Aruba en Curaçao in de Nederlandse Antillen, die nauwe banden met Suriname heeft, en de belangrijkste luchthaven van Paraguana wordt bediend door Insel Air en Tiara Airlines van de Nederlandse Antillen. De Venezolaanse luchtvaartmaatschappij hoopt de Aruba en Curaçao markt met Suriname te verbinden. Klanten worden voorgehouden om nu al reserveringen te maken.

  1. suriname 6
  2. venezuela 5
  3. luchtvaartmaatschappij 5
  4. paraguana 4
  5. toerisme 2