1. vorige
  2. volgende

Dora familie-musical in april naar Suriname

De Dora Explorer familie musical komt naar Suriname. De Stichting KinderCoach brengt in samenwerking met het Antilliaans bedrijf Fun4kids deze musical naar Suriname. Het streven van deze organisaties is om zoveel mogelijk kinderen in de gelegenheid te stellen de musical bij te wonen. Dora Explorer en haar vriendjes vliegen over uit Amerika om de familie-musical hier te introduceren. De voorstellingen worden gehouden op zaterdag 5 en zondag 6 april in theater Thalia.

Dora Explorer en haar vrienden zijn in Suriname populair geworden door het educatieve kinderprogramma dat dagelijks op verschillende tv-zenders te zien is. De acteurs komen uit Amerika en zijn opgeleid aan de Disney Academie. Ook voor kinderen uit financieel- en sociaal-zwakkere omstandigheden maken sponsors het mogelijk om de voorstellingen bij te wonen, zegt de organisatie in een persbericht. Het Dora Explorer team zal tevens naar huize Betheljada gaan om de kinderen, die niet naar het theater kunnen komen, te bezoeken.

Stichting KinderCoach stelt zich ten doel een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het kind. Door intensieve begeleiding wordt het kind een eerlijke kans geboden, zodat het een betere basis heeft bij de start van het onderwijsproces. De organisatie zet zich in om unieke talenten van het kind om te zetten in kansen, zodat het zelfvertrouwen, bewustwording en persoonlijke groei vergroot kunnen worden. Met de komst van de musical wordt voor veel kinderen een droom waargemaakt, stelt de Stichting KinderCoach.

  1. musical 5
  2. dora 4
  3. explorer 4
  4. kinderen 4
  5. suriname 3