1. vorige
  2. volgende

Comedy XL in Suriname wordt weer spectaculair

De tweede editie van de grote comedyshow van Suriname Comedy XL, die op 24 december 2017 in Paramaribo plaats vindt, belooft weer een spektakel te worden. Dit meldt organisator Hardocore Entertainment. Het gaat heel goed met de kaartverkoop. Zo zijn de VIP kaarten en de early bird kaarten reeds uitverkocht.

Aan de line-up is er een kleine verandering gepleegd. De Surinaamse komiek Herbert Watson is niet van de partij. De rest is hetzelfde als vorig jaar met uit Nederland: Najib Amhali, Roué Verveer, Rayen Panday, Murth Mossel & Nabil. Uit Suriname zijn dat Clifton W.Braam, Huan “Grantjie” Graanoogst & Pres Juriaantje.

Met Comedy XL maakte Hardcore Entertainment na een afwezigheid van enkele jaren in 2016 een comeback als showorganisator. In Suriname organiseerde het bedrijf onder meer concerten van bekende artiesten als Gentleman, Kassav, Himesh Reshammiya, Atif Aslam en Rahat Fateh Ali Khan. Naast de Comedy XL organiseerde Hardcore Entertainment in juli een groot concert met de populaire Pakistaanse zanger Atif Aslam.

  1. suriname 3
  2. comedy 3
  3. entertainment 3
  4. kaarten 2
  5. hardcore 2