1. vorige
  2. volgende

Na het succes in de grote vakantie organiseert Young Star Entertainment in

PARAMARIBO - Na het succes in de grote vakantie organiseert Young Star Entertainment in december met Surinames top thaibokser Tyrone Spong in de Ismay van Wilgen Sporthal deel twee van ‘The Junior King of the Ring’. De voorbereidingen voor dit evenement zijn in volle gang en de inschrijvingen worden deze week afgesloten.  

Het is de bedoeling dat dit jongerenevenement een internationaal karakter krijgt. Volgens Melissa Benjamin van Young Star Entertainment is er animo voor dit evenement. "Vandaar dat wij het weer willen organiseren. Nu hebben wij al vijftien aanmeldingen. Ik weet dat het weer spannend wordt", zegt Benjamin.

Verder verklapt Benjamin dat de vechters allemaal enthousiast waren toen ze hoorden dat er nog een editie wordt georganiseerd. De eerste keer is een groot succes geweest waar Feritio Dest van Simson Gym door Spong is uitgeroepen tot 'Junior Kinf of The Ring'. "De kinderziektes gaan we dit keer proberen weg te werken. Natuurlijk doen wij onze best om het wederom tot een succes te maken", aldus Benjamin.

Spong zit momenteel in Rio de Janeiro, Brazilië, om zijn bijdrage te leveren aan de oprichting van een nieuwe sportketen om een gezonde levensstijl te promoten onder de Brazilianen. "Ik heb van Spong vernomen dat er ook persoonlijk advies aan de bezoekers van deze specifieke  gym wordt gegeven door desbetreffende deskundigen."

 

 

 
  1. spong 4
  2. benjamin 4
  3. succes 3
  4. the 3
  5. young 2