1. vorige
  2. volgende

DJ Gilly Gonzales ziet zijn optreden in Dubai de afgelopen maand als een

PARAMARIBO - DJ Gilly Gonzales ziet zijn optreden in Dubai de afgelopen maand als een hoogtepunt van zijn drie weken durende verblijf in het buitenland. De lokale discotheek Club Sensation was met ongeveer duizend bezoekers uitverkocht. “Ik heb mijn unieke stijl en eigen smaak laten horen en heb hiermee gezorgd voor tevredenheid bij het publiek. Ze konden connecten met mijn muziek”, blikt Gonzales tevreden terug. 

Gonzales, die eigenlijk naar Nederland moest voor een evenement dat uiteindelijk niet meer doorging, maakte gebruik van zijn contacten om toch in Nederland op te treden. Zo stond hij voor de tweede keer in zijn loopbaan op het Amsterdam Dance Event (ADE) Festival, waar de bekenste dj's bij elkaar komen om een week lang te feesten met het publiek. Ook in Almere, Rotterdam en Den Haag kon het publiek genieten van de muziek en dj-skills van Gilly, die nu al negen jaar weer in Suriname woont. "Ik wilde kijken of me kansen om in Europa op te treden even groot waren als in 2005 (Gilly woonde toen in Nederland,...red)."

Gonzales is van plan vaker naar het buitenland te gaan om op te treden. Dat gebeurt in overleg met Club Next waar hij in het weekend de vaste dj is. Hij zegt samenwerkingsplannen te hebben met artiesten die in het buitenland actief zijn. Ook ligt het in de bedoeling volgende maand een mixtape uit te brengen.
  1. gonzales 4
  2. treden 3
  3. gilly 3
  4. buitenland 3
  5. publiek 3