1. vorige
  2. volgende

Bedrijf Rudisa laagste inschrijver Medisch Centrum Wanica

Surinam Road & Civil Technical Company NV van Rudisa is de laagste inschrijver voor het opzetten van de constructie van de beddenhuizen, verpleeghuis en infrastructurele werken van het Medisch Centrum Wanica. Zes bedrijven hebben meegedaan aan de openbare inschrijving die Openbare Werken maandag heeft gehouden.

Het bedrijf van Rudisa heeft ingeschreven voor ruim SRD 9.5 miljoen. Er is ook een alternatief voor SRD 10.5 miljoen en een tweede optie voor SRD 20.2 miljoen. De overige inschrijvers zijn Hua Ro Builders (11.7 miljoen), Prima Casa (12.6 miljoen), Bouwbedrijf Kiesel (SRD 15.9 miljoen), Twahier Ajoeb (SRD 16.9 miljoen en alternatief 22.3 miljoen) en P & D Contractor (SRD 30.5 miljoen).

Starnieuws verneemt dat als eerste gesproken wordt met de laagste inschrijver. Nagegaan zal worden onder welke voorwaarden de financiering plaatsvindt en welke afspraken gemaakt zullen worden. President Desi Bouterse heeft in Nickerie gezegd dat de eerste steenlegging van het Medisch Centrum op 15 november zal plaatsvinden.
  1. miljoen 9
  2. srd 6
  3. rudisa 2
  4. laagste 2
  5. inschrijver 2