1. vorige
  2. volgende

Wanica werkt naar viering 25 november toe

Districtscommissaris van Wanica, Roline Samsoedien, zegt aan Starnieuws dat zij samen met haar team aardig wat werk heeft verricht voor de viering van Srefidensi in dit district. Er wordt met man en macht gewerkt aan de infrastructuur. Dit jaar wordt de onafhankelijkheidsdag centraal gevierd in Wanica.

Samsoedien merkt op dat het LSB- stadion waar de activiteiten zullen plaatsvinden een volledige schoonmaak- en schilderbeurt heeft gehad. De schoolterreinen in de nabije omgeving zijn ontdaan van vuil en begroeiing. "Alles ziet er keurig uit en er is een hele bedrijvigheid hier", deelt Samsoedien mee.

Om het ontwateringssysteem goed aan te pakken, worden er duikers aan de voorzijde van de Indira Gandhiweg geplaatst. De Lelydorper- en de Kotomisiweg worden geherasfalteerd. Door het plaatsen van de nieuwe duikers zal het water dat na regenval blijft hangen, snel wegtrekken.

Met de buurtbewoners heeft de dc een bespreking gehad. Zij heeft deze mensen op de hoogte gesteld dat zij niet met hun voertuigen naar huis zullen kunnen gaan, omdat er een wegomlegging zal zijn. Zij heeft een beroep gedaan op deze bewoners om hun medewerking voor die dag te verlenen. Samsoedien zegt dat alles op schema is.

  1. samsoedien 4
  2. wanica 2
  3. zegt 2
  4. duikers 2
  5. districtscommissaris 1