1. vorige
  2. volgende

Afwachten geblazen voor directeur Jeugdzaken

‘Als het zo is dat er volgens het beleid een andere directeur moet worden benoemd, dan moet ik het maar accepteren zoals dat is’, zegt directeur John Sandriman van het directoraat Jeugdzaken in gesprek met Dagblad Suriname. Sedert het wegsturen van de PL uit de Megacombinatie zit Sandriman in een onzekere positie. Nagenoeg alle posten die door personen afkomstig uit de PL-gelederen worden ingevuld, worden wederom bemand. De PL-ministers hebben reeds in het prille begin hun portefeuille ter beschikking gesteld van de president. Zelfs districtscommissaris Ingrid Karta-Bink moest plaats maken voor de NPS-topper Remi Pollack die een hoofdbestuursfunctie van de groene partij heeft neergelegd ter wille van het burgervaderschap van Commewijne.
Er is vooralsnog niets meegedeeld aan Sandriman. Hij verschijnt nog dagelijks op kantoor om zijn werkzaamheden te verrichten. ‘Ik ben mij ervan bewust dat ik ambtenaar ben en ik zal door blijven werken totdat aan mij wordt meegedeeld dat ik weg moet.’
Behalve Sandriman moet ook de onderdirecteur Recreatie en Sport, Andy Atmodimedjo, het veld ruimen. Ook hij is afkomstig uit de PL en is altijd de coördinator geweest van de PL-sporttoernooien die werden georganiseerd. Atmodimedjo was niet bereikbaar voor commentaar.
Minister Ismanto Adna, die het beheer heeft over het ministerie van Sport- en Jeugdzaken, is afkomstig uit de KTPI.

Asha Gajadien-Bhagwat

  1. sandriman 4
  2. afkomstig 3
  3. directeur 2
  4. jeugdzaken 2
  5. meegedeeld 2