1. vorige
  2. volgende

Jogi blij met aansluiting 'Javaanse Surinamers' bij VHP

VHP-bestuurslid tevens parlementariër Mahinder Jogi is opgetogen over de wijkvergadering die de partij zondag heeft gehouden in ressort Tijgerkreek te Catharina Sophia. Jogi is coördinator van dit district voor de VHP. "Minimaal vijftig nieuwe leden, overwegend Javaanse Surinamers, zijn toegetreden tot de partij", zegt Jogi trots aan Starnieuws.

Onder de nieuwe leden bevinden zich ook veel jongeren. Er is een kernbestuur geïnstalleerd op Catharina Sophia. "De landelijke groei van de VHP is duidelijk", meent Jogi. Hij haalt aan dat de groei duidelijk te merken is in zijn district.

Er waren ongeveer 400 mensen aanwezig op de wijkvergadering. Naast hoofdbestuursleden van de partij, onder wie voorzitter Chan Santokhi, hebben lokale personen ook het woord gevoerd. Ze hebben aangegeven welke zaken aangepakt moeten worden na de verkiezing. Deze vergadering is deel van de reeks van wijk/ressort vergaderingen. Ressort Calcutta en Wayambo zijn al aan de beurt geweest. Hierna volgen de ressorten Kampong Baroe, Jarikaba en Groningen.

  1. jogi 4
  2. vhp 3
  3. partij 3
  4. wijkvergadering 2
  5. ressort 2