1. vorige
  2. volgende

NDP opent infocentrum in ressort Henar

Onder grote publieke belangstelling is het info-centrum van NDP in het ressort Henar in district Nickerie zaterdagavond geopend. Zes weken geleden zei VHP-voorzitter Chan Santokhi nog op een vergadering dat hij ressort Henar heeft veroverd. Volgens Mohamedislam Kodan, bestuurslid van het ressort Henar van de NDP, bestaat de opkomst van de paarse partij zeker 95% uit mensen van het ressort.

"Wij importeren geen kiezers uit andere ressorten of districten, wij willen weten hoe sterk we staan en wij wachten niet op de leider van de partij, zoals de VHP en andere partijen niet kunnen vergaderen zonder hun voorzitter", stelde Kodan. Hij zegt dat de paarse partij getraind is om in het district zelf de zaken te doen.

"Wanneer wij de grote massameeting houden, zullen wij een beroep doen op de voorzitter van de partij", legde Kodan uit. De eigenaar van het pand waar het centrum is gevestigd, heeft op zijn balkon twee stenen olifanten. Hij stelde het pand kosteloos ter beschikking, maar zijn voorwaarde was dat de twee olifanten paars geverfd moest worden. Dit is in tussen ook is geschied. Er werden geen toespraken gehouden bij de opening. Vanaf maandag is het centrum ter beschikking om alle informatie over de partij en de verkiezing in te winnen.

  1. partij 5
  2. ressort 4
  3. centrum 3
  4. henar 3
  5. voorzitter 3