1. vorige
  2. volgende

Het winnen van de titel “Miss India Holland 2015″ is waardevoller dan ooit te voren

Het winnen van de titel “Miss India Holland 2015″ is waardevoller dan ooit te voren. Nederlandse schone Nadine Makhanlal, de winnares van de wereldtitel “Indian Princess International 2014”, bracht ook de nationale titel naar een ongekend hoog niveau.

De keywords Fashion, Glamour en Business wordt dit jaar dan ook aangevuld met vele Internationale perspectieven in de fashionwereld en beautypageants wereldwijd voor Miss India Holland. Dit bleef niet onopgemerkt bij de dames in Nederland. Van de hoogste aantal aanmeldingen ooit, presenteren wij vol trots de 20 nieuwe kandidaten!

Tijdens de selectiedagen kwamen de mooiste dames uit heel Nederland bij elkaar om zich te presenteren voor de jury. Elke kandidaat kreeg tijdens de voorronde kort de tijd om de ‘Miss’ die ze in zich hebben te laten zien. Hierbij werd onder andere gejureerd op de uitstraling, uiterlijke verzorging, intelligentie en loopstijl.

Na 2 zware selectiedagen was het afgelopen weekend zover en werden officieel de contracten getekend. Met alle trots kondigen wij de 20 finalisten van de Miss India Holland verkiezing 2015 aan:

Siomara Baal uit Hoogvliet
Milina Bains uit Amstelveen
Shannon Bhawanidin uit Rotterdam
Charana Chhanai uit Houten
Jaya Doekhie uit Barendrecht
Niesha Dwarka uit Rotterdam
Raisherie Fleur uit Rotterdam
Sunaina Ganpat uit Hoogvliet
Kimberly Garib uit Dordrecht
Tiffany Jaliens uit Tilburg
Rachel Kedar uit Rotterdam
Mehrosh Khan uit Amsterdam
Jessica Koendjbiharie uit Spijkenisse
Jade Mangar uit Den Haag
Rachelle Nassy uit Spijkenisse
Samantha Ramroop uit Den Haag
Shalini Sahebdin uit Den Haag
Dewika van Stralen uit Spijkenisse
Rawieta Somur uit Den Haag
Shaïsta Thakoersingh uit Bosch en Duin

Begin 2015 zal de finale datum van Miss India Holland 2015 worden aangekondigd, daarna zullen ook direct een beperkt aantal kaarten beschikbaar zijn. Dit heeft te maken met het vernieuwde en exclusieve concept van de organisatie. De winnares van de avond zal Nederland vertegenwoordigen tijdens de Indian Princess International pageant 2015 in het hart van Bollywood, Mumbai. En ook zullen verschillende Missen allerlei (inter)nationale opdrachten aangeboden krijgen die de organisatie nog even voor zich houdt. Het wordt dus weer een spannend jaar met vele nieuwe perspectieven dat leidt tot de nieuwe slogan van Miss India Holland 2015: “The best just got better”

De Miss India Holland verkiezing is een jaarlijks terugkerend evenement, ook wel genoemd ‘The Most Glamorous Indian Event of Holland’. Met deze prestigieuze verkiezing bieden wij getalenteerde dames met een Hindustaans/Indiaas achtergrond een platform om zichzelf (inter)nationaal te kunnen presenteren en profileren. Voor meer informatie zie:

  1. holland 7
  2. india 6
  3. rotterdam 4
  4. haag 4
  5. indian 3