1. vorige
  2. volgende

Een veelvoorkomend probleem bij zowel jonge als oudere mannen in Suriname, (...)

Een veelvoorkomend probleem bij zowel jonge als oudere mannen in Suriname, erectieklachten, zit nog steeds in de taboesfeer. Volgens de medische specialist Robbert Roemer heeft internationaal onderzoek aangetoond dat mannen boven de 50 jaar het meeste geconfronteerd worden met erectieklachten.

Ruim 30 procent van de mannen in de leeftijdsgroep tussen de 50 en 70 jaar heeft wel eens of frequent erectieklachten. Bij personen ouder dan 70 jaar is het percentage nog hoger, iets boven de 40 procent. Ook mannen tussen de 25 en 50 jaar hebben last van dergelijke klachten, echter ligt het percentage lager.

De arts is van oordeel dat een schaamtegevoel onnodig is, vooral omdat zoveel mannen ermee te maken hebben. “Surinaamse mannen durven er  vaak niet over te praten. Dat is jammer, want er zijn natuurlijke methodes om er wat aan te doen”.

De vermaarde Europese gezondheidsexpert en adviseur van Constantin International, Jonathan Clarke, zegt telefonisch vanuit  Keulen (Duitsland) aan GFC Nieuws, dat er steeds betere mogelijkheden komen om deze problemen op een natuurlijke wijze op te lossen.

“Het belangrijkste wat ik adviseer aan mijn cliënten is om onder meer hun negatieve stress beter onder controle te houden. Dus zorg voor voldoende ontspanning om het cortisolniveau te verlagen”.

“Ook krachtsport, wandelen en voldoende diepe slaap, volledig in het donker, zijn zaken die veel aandacht krijgen. Verder is het cruciaal om de bloeddruk, de glucosespiegel als ook het lichaamsgewicht  in de juiste balans te houden. Bovendien moet de consumptie van alcohol en het gebruik van tabaksproducten worden vermeden”, zegt de buitenlandse expert.

Natuurmiddelen zoals Vitabooster die de potentie versterken kunnen bovendien in combinatie met gezonde voeding een sterke boost geven aan mannelijke prestaties, legt hij verder uit.

Clarke: “met voeding die rijk is aan omega 3 vetzuren als ook natuurmiddelen in combinatie met belangrijke aminozuren die het stikstofmonoxide gehalte verhogen, zijn er in mijn praktijk veel goede resultaten bereikt. Het is daarom  helemaal niet nodig om chemische middelen als Viagra te gebruiken omdat deze veel nare bijwerkingen kunnen geven. Mannen kunnen liever kiezen voor een natuurlijke oplossing.”

  1. mannen 7
  2. jaar 4
  3. erectieklachten 3
  4. natuurlijke 3
  5. procent 2