1. vorige
  2. volgende

Artist verwacht versnelde ontwikkeling door opening brug

Assembleelid tevens kapitein van Redi Doti, Lesley Artist (Mega Combinatie/NDP), is blij dat na acht jaar de brug bij Carolina later op de dag zal worden opgeleverd. "Eindelijk wordt onze droom werkelijkheid. Ik kan het bijna niet geloven. Nu zal de ontwikkeling van dit gebied versneld worden gerealiseerd", zegt Artist aan Starnieuws.

Zondagmiddag wordt de brug bij Carolina over de Surinamerivier, opengesteld door president Desi Bouterse. "De mensen uit het gebied en diverse genodigden zullen aanwezig zijn", deelt Artist mee. Na de opening is er gezorgd voor entertainment, blijkt uit het programma van het ministerie van Openbare Werken. Er is te Redi Doti optreden van onder andere de muziekgroep Kankantrie en een vuurwerkshow.

Artist verwacht dat vooral het toerisme een enorme vaart zal nemen door de opening van de brug. Jarenlang moesten mensen met een ponton worden overgestoken. Dit zorgde voor veel ongemak. Ook scholieren die op Paranam en in de stad op school gaan, hoeven niet meer zo vroeg op te staan. Artist merkt op dat landbouwers ook baat hebben bij de brug. Binnenkort komt er ook een ananasfabriek in deze omgeving.
  1. artist 5
  2. brug 4
  3. redi 2
  4. doti 2
  5. carolina 2