1. vorige
  2. volgende

Surinamer vermoord in Santo Domingo

La Policía Nacional uit Santo Domingo (Dominicaans Republiek) vermeldt in een bericht dat zij contact probeert te leggen met de familie van Cedric Sergio Jadoe, een Surinaamse burger, die vorige week in de noordelijke deel van Mirador te Santo Domingo is gedood. Jadoe werd gevonden met drie schoten door het hoofd.

Volgens informatie van de woordvoerder van de politie, Jacobo Mateo, is de politie ook bezig de paspoortgegevens van de overledene op haar juistheid te controleren. Een Fransman die getuige was van het incident, wordt ook verhoord door de politie.
Uit het Surinaams paspoort, welke Jadoe bij zich had, blijkt dat hij op frequente basis reisde. De politie onderzoekt ook de aard van deze reizen om na te gaan of dit reisgedrag mogelijk aanleiding tot de moord was.
Uit de verklaring van de getuige blijkt dat Jadoe in een witte Mazda reed en stopte om een gesprek te voeren met een man die ook in een witte auto reed. In een fractie van een seconde haalde die man een vuistvuurwapen tevoorschijn en schoot Jadoe drie keer in het hoofd. Hierna verliet hij de plaats.

  1. jadoe 5
  2. politie 4
  3. santo 2
  4. domingo 2
  5. hoofd 2