1. vorige
  2. volgende

Su Aid heeft met de Gi wan anu campagne een bedrag van SRD 276

PARAMARIBO - Su Aid heeft met de Gi wan anu campagne een bedrag van SRD 276.000 ingezameld. Dit is maandagavond bij Radio 10 bekendgemaakt, waar de actie gedurende elf dagen live te volgen was. Het Leger des Heils heeft tot nu toe met haar kerstpotten ruim SRD 109.000 en met de Telesur sms-actie meer dan SRD 8.000 binnen gekregen.  

De Su Aid, Gi wan anu campagne is maandag afgesloten. Initiatiefnemer Giwani Zeggen heeft alle surinamers, waar die zich ook mogen bevinden, bedankt voor de ondersteuning. "U heeft ons geraakt. De actie is massaal ondersteund." Ook mede initiatiefnemer Asgar Koster is de samenleving, zowel burgers als bedrijven, dankbaar voor de steun.

Majoor Vilece Thomas, general-manager van het Leger des Heils, vindt het bijzonder dat onder andere het bedrijfsleven en scholieren de campagne hebben ondersteund. "Dit betekent niet alleen geld, maar ook bewustwording. Niet alleen mensen in Suriname, maar ook mensen in het buitenland weten nu wat het goede werk is dat wij doen."Words are not enough to describe this succes."

De majoor zegt dat zijn organisatie dit jaar niet verzekerd was van een geslaagde kerstpottenactie. "Maar toen kwamen jullie", zei hij doelend op Sidney Grunberg, Zeggen en Koster die de campagne op touw hebben gezet. "Dit is historisch, we hebben dit succes nooit eerder ervaren", aldus de majoor. 

Tot maandag is de kas van het Leger des Heils in totaal met meer dan SRD 393.000 versterkt.
  1. campagne 4
  2. srd 4
  3. actie 3
  4. leger 3
  5. heils 3