1. vorige
  2. volgende

Politie arresteert broers die pro wagen in brand steken

De broers Dewperkash R. (55) en Radjinderkoemar R. (47) zijn gistermiddag door de politie van bureau Nieuwe Grond aangehouden en in verzekering gesteld. Zij worden verdacht van onder andere brandstichting en verzet.

De politie reageerde gistermiddag op een melding dat een dronkaard tekeer ging op een woonadres in de Magenthaweg. Twee politieambtenaren gingen met een pro wagen naar het adres om een onderzoek in te stellen. Radjinderkoemar bleek onder invloed van alcohol te zijn en ging te keer.Toen de politieambtenaren hem mee wilden nemen naar het bureau begonnen hij en Dewperkash zich daartegen te verzetten. Op een gegeven moment overgoot Radjinderkoemar de politieauto met gasoline en stak die in brand.

Politieambtenaren, die assistentie waren gaan verlenen, hebben het vuur kunnen doven zodat erger kon worden voorkomen. De politie ambtenaren die als eerste op de melding waren afgegaan, konden de brandende auto niet naderen want er was ook gasoline op hun gegooid. De motorkap van de politiewagen heeft schroeischade opgelopen, meldt de politievoorlichting.

  1. radjinderkoemar 3
  2. politie 3
  3. politieambtenaren 3
  4. dewperkash 2
  5. gistermiddag 2