Alles over schutter Delano G. "demper"

PARAMARIBO, 8 juli 2021 – Er is gisteren helaas onduidelijk ontstaan over de bijnaam van de mogelijke schutter op Peter R. de Vries.

In het eerder gepubliceerde bericht werd de schutter Delano "keylow" genoemd.

Het gaat echter om Delano "demper" en "demper" is niet "keylow".

Delano "demper" is niet Delano "keylow"

Wel heten beide personen "Delano" en worden allebei verdacht van schietincidenten, kwamen vaak op Surinaamse feesten, traden op in "drill raps" en hebben beiden een meer dan crimineel verleden.

Delano "demper" is van Antilliaanse afkomst, Delano "keylow" heeft een Surinaamse achtergrond.

Delano "demper" / Delano "keylow"
– beiden verdacht van moord –

Door (bijna) dezelfde naam, gedeelde uiterlijke kenmerken, achtergrond, verleden, activiteiten en omschrijving zijn de bijnamen (demper / keylow) door elkaar gehaald.

Dat is een fout geweest en die is bij deze hopelijk afdoende rechtgezet.

Delano G. "demper"

De 21-jarige man uit Rotterdam die is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het neerschieten van Peter R. de Vries heet dus Delano G. "demper".

Volgens de Telegraaf is Delano G. vaker met de politie in aanraking geweest. Dat blijkt ook uit zijn eigen rapnummer "Bouw op Mezelf".

Ridouan Taghi

Hoewel de politie nog niet heeft bevestigd dat het Ridouan Taghi ervan verdenkt opdracht te hebben gegeven voor de moord, wijst alles hier wel op.

De rapformatie van "demper" (26kopergroep) wordt volop in verband gebracht met het dorp Tiel. De plek in Nederland waar de verdachte zowel woont als zou werken.

Fuck niet met ons, wij gaan over lijken

Delano "demper" is als huurmoordenaar gerekruteerd in de rapscène. En net zoal Delano "keylow" lijkt de toekomst van deze Delano "demper" zich ook voornamelijk achter de tralies af te gaan afspelen.

Misschien werd Delano "kemper" wel geïnspireerd door Delano "keylow", want in één van zijn oude rapsongs zegt hij “beter fuck je niet met ons, want wij gaan over lijken” – een verwijzing naar een song van "keylow".

Bron : Boevennieuws


— UW MENING —

Snapt u de verwarring over de bijnaam van beide schutters?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!