Paardenontwormingmiddel helpt niet tegen corona

PARAMARIBO, 2 september 2021 – Sommige mensen nemen uit principe geen vaccinatie tegen corona, omdat ze niet weten wat er in zit en vrezen dat het vaccin schade toebrengt aan hun lichaam.

Bepaalde van deze vaccininatie weigeraars hebben tegelijkertijd vreemde ideëen over wat dan wel helpt tegen de ziekte en goed voor het lichaam is...

Ivermectine
– ontwormingsmiddel voor paarden –

De nieuwste hype binnen deze groep is het middel ivermectine – een ontwormingsmiddel voor paarden.

Ondermeer de wereldberoemde podcastmaker Joe Rogan zegt dat hij ivermectine slikt om van COVID-19 af te komen.

"Ivermectine, azitromycine en corticosteroïde veiliger dan vaccin"

Er is echter geen bewijs dat dit medicijn werkt bij coronapatiënten en het kan daarnaast serieuze schade veroorzaken aan het menselijk lichaam.

De invloedrijke Amerikaan – met ruim 280 miljoen fans op internet – laat in een video op Instagram weten dat hij onlangs besmet is geraakt met corona.

Rogan wil zich niet laten vaccineren, omdat hij er van overtuigd is dat het vaccin niet veilig is en schadelijk bovendien.

Toen hij van zijn eigen besmetting hoorde, slikte hij zonder na te denken direct alle medicijnen die hij in huis had.

Zo nam hij onder andere het antibioticum azitromycine, de corticosteroïde ontstekingsremmer prednisolon en het ontwormingsmiddel voor paarden ivermectin.

Joe Rogan
media persoonlijkheid

Volgens Rogan had hij hierdoor slechts één dag last van corona. Enkele dagen later voelde hij zich wel erg ziek en heeft hij zijn optredens moeten annuleren.

Bron : NU.nl / Suriname Nieuws


— UW MENING —

Denkt u dat het coronavaccin schadelijk is?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!