KLM : Suriname en Antillen "samengevoegd"

SCHIPHOL / PARAMARIBO, 7 september 2021 – De verkoopactiviteiten van KLM in Suriname en de Antillen vallen voortaan onder één en hetzelfde management. De luchtvaartmaatschappij heeft de bezem door het aantal salesregio's gehaald om efficiënter te gaan werken en commercieel te overleven.

Suriname en het Nederlandse deel van het Caribisch Gebied vallen sinds deze week onder Dirk Buitelaar, die is aangesteld als Country Manager en het stokje overneemt van Cees Ursem.

"KLM blijft zich aanpassen aan de markt"

Buitelaar vervulde voorheen diverse functies bij Air France-KLM op diverse posten in het Midden-Oosten en Azië.

Volgens Harm Kreulen – directeur KLM Nederland – waren er tot voor kort acht verkoopregio's. Nu zijn dat er vier geworden.

In tegenstelling tot wat algemeen gedacht wordt, is de route Paramaribo – Amsterdam geen goudmijn.

Om toch succesvol winstgevend te kunnen blijven vliegen, is voortdurende aanpassing aan de markt en omstandigheden noodzakelijk.

Harm Kreulen
directeur KLM Nederland

Door het samensmelten van twee markten kan het bedrijf efficiënter opereren en blijven de kosten voor de passagier hetzelfde of zelfs lager.

Prijsvechters

De route wordt onderhouden door meerdere bedrijven waarvan sommigen zich langzaam transformeren tot prijsvechters. Om alle vluchten mogelijk te houden evalueert KLM om de zoveel jaar haar positie op de markt.

Naast ondermeer TUI en KLM onderhoudt ook onze eigen SLM deze route, al bevindt die zich zonder vliegtuig en een schuld van ruim 150.000.000 USD al tijden in zwaar weer.

Bron : Suriname Nieuws


— UW MENING —

Vliegt u liever met KLM of SLM naar ons land?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!