De rol van Suriname Nieuws (deze app)

PARAMARIBO, 5 oktober 2021 – De afgelopen tijd lijkt het sentiment onder de Surinamers (die deze app gebruiken) te verharden. Er wordt meer gescholden, meer op de man / vrouw gespeeld en racistische uitingen zijn gestegen tot een zeer diep hoogtepunt.

Update over racisme

Over dat laatste kan gemeld worden dat hier momenteel harder wordt opgetreden en dat er (achter de schermen) hard wordt gewerkt om racisme nog minder kans te geven. Hierover zal binnenkort een artikel verschijnen met technische achtergronden, een update van de app zelf en inzichten over wat er is aangepast.

@ADMIN moet dood, opgehangen en vermoord

Los van het feit dat men elkaar uitscheldt, wordt ook de "admin" van de app met regelmaat beledigd, de maat gelezen en zelfs bedreigd.

Dat is allemaal geen probleem, het gaat immers om het nieuws en de lezer en zeker niet om de app zelf. Wel is het zo dat sommige lezers deze app verdenken van politieke gelieerdheid.

Alle partijen bij elkaar

Tot vorig jaar dacht men dat de app vooral NDP was en sinds enkele maanden verdenkt men dat de app juist VHP is. Op enkele fora buiten de app om meldt men overigens weer dat het toch vooral een ABOP app is.

Alles bij elkaar kloppen deze aannames wel; het is namelijk een app voor alle partijen en mensen met interesse in en over Suriname.

De app opereert onafhankelijk van wie of wat dan ook

Tegelijkertijd moet benadrukt worden dat de app 100% onafhankelijk is van welke politieke partij, krant of nieuwsmedium dan ook.

Niets voor niets wordt al het nieuws getoond en niet slechts een bepaalde mening of partij.

Houdt het netjes en alles is mogelijk

Wat wel voor iedereen geldt, is dat schelden en racisme hier geen plaats moeten vinden. VHP, NDP, ABOP, PL of STREI!... alle meningen zijn welkom, zolang deze maar netjes onderbouwd en volwassen van toon zijn.

Bron : Suriname Nieuws


— UW MENING —

Wat vindt u eigenlijk van deze app?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!