Gorré : Suriname dankzij mij op de wereldkaart

PARAMARIBO, 2 november 2021 – "Ik als enige had de visie Suriname op de wereldkaart te zetten met mijn talent." Dit zei de inmiddels ontslagen bondscoach van Natio, Dean Gorré tijdens zijn groot afscheidsfeest op in het Marriot Hotel met als thema "Bedankt, vrienden van Dean."

Ik kwam naar Suriname met een visie en een missie om Suriname op de wereldkaart te zetten met mijn enorme talent in het voetbal.

Een missie die absoluut als geslaagd mag worden beschouwd!

Met Natio – een selectie bestaande uit amateurspelers – wist Suriname zich voor het eerst in de Surinaamse voetbal geschiedenis zich te plaatsen voor de Gold Cup tussen al de geweldige landen als USA en Mexico.

Dat is een unicum dat nog nooit eerder is getoond.

Dean Gorré
ex-coach

"Suriname is trots op jullie!", richtte Dean Gorré zich tot de spelers met wie hij en zijn staf – net als op het WK – tijdens de Gold Cup vroegtijdig werden uitgeschakeld.

Jullie hebben bijzondere geschiedenis geschreven die niemand meer kan na doen.

Ik ben niet alleen de beste ambassadeur van het voetbal, maar ook van het groenste land ter wereld met 93% bos.

We mogen daarop trots zijn.

Suriname is belangrijker dan men in de wereld denkt.

Dean Gorré
ex-coach

Gorré werd tijdens de voorrondes van de Gold Cup door andere landen erop attent gemaakt dat Suriname het groenste land ter wereld is en veel oerwoud heeft, iets wat hij zelf niet wist.

Ook al ben ik geen bondscoach meer, maar ik ga Suriname op de wereldkaart blijven zetten als ambassadeur van 93% bos. Niet alleen in Suriname mogen we daarop trots zijn, maar ook daarbuiten — Dean Gorré

Gorré – met de Nederlandse nationaliteit – is inmiddels terug bij zijn gezin in Engeland.

Bron : culturu.com


— UW MENING —

Heeft Gorré ons land op de wereldkaart gezet?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!