(ingezonden) : Valse veiligheid van de overheid

PARAMARIBO, 5 november 2021 – Het ministerie van Openbare werken heeft om covidbesmettingen tegen te gaan enkele maatregelen getroffen ter bescherming van het personeel en het publiek.

Deze gaan over een maand in en wel per 01 december 2021.

Note van de redactie : het is medisch gezien onverstandig nog weken te wachten met maatregelen.

De toelating tot het gebouw zal alleen geschieden op vertoon van de vaccinatiekaart. Bezoekers die niet gevaccineerd zijn hebben enkel toegang tot de kassa.

Ook kunnen zij de burgerinfomatie unit bereiken en de intakebalie om een vergunning vragen. Er zullen maximaal vijf bezoekers in het gebouw worden toegelaten worden. Dit zal met een nummersysteem geschieden.

De wacht zal er streng op toe zien dat de temperatuur wordt opgemeten en handen ontsmet worden. Daarvoor zijn er temperatuurmeters en handsanitizers bij de in– en uitgangen van het gebouw.

Note van de redactie : het opmeten van temperatuur is geen veilige manier om iemands corona-status te "meten".

Vanwege de angst voor covid is de realiteit voor velen te hard om onder ogen te zien, daarom stigmatiseert men de ongevaccineerden zonder enige onderbouwing en de gevaccineerden voelen zich zonder enige valide reden veilig.

Note van de redactie : gevaccineerden zijn aantoonbaar veiliger, dus zij voelen zich terecht beter beschermd.

Dit is een vals veiligheidsgevoel, want gevaccineerden kunnen evengoed besmet raken met het covid virus als niet gevaccineerden en ze kunnen het ook even snel over dragen, zo niet sneller.

Note van de redactie : het is internationaal aangetoond dat gevaccineerden veel minder vaak besmet raken en het virus veel minder vaak overdragen.

Deze maatregelen kunnen ook geimplementeerd zijn om de bevolking te dwingen het vaccin te nemen, omdat de WHO met al hun geld dat graag wil.

Note van de redatie : de WHO is een non-profit organisatie en maakt geen "winst" op vaccins.

Maar de feiten liggen er. De redenen blijken niet valide. En deze regering doet steeds meer af aan haar geloofwaardigheid.

Note van de redactie : normaal wordt er niet "ingegrepen" bij een ingezonden artikel, maar omdat hier aantoonbaar "fake news" over de pandemie wordt vermeldt, is dat wel gebeurd.

Iedereen mag binnen de persvrijheid artikelen insturen / schrijven, maar zeker op medisch gebied moet wel de objectieve waarheid vermeld worden.

Bron : culturu.com / Suriname Nieuws


— UW MENING —

Gelooft u onze Surinaamse regering?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!