Minister van Openbare Werken steunt corona-osodresi

PARAMARIBO, 8 november 2021 – Vreemd genoeg heeft onze minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken onlangs een bezoek gebracht aan natuurgenezer Germain May.

Alhoewel medische zaken niet onder zijn beleid vallen, heeft de bewindsman toch een rondleiding van de ondernemer gehad, waarna uitleg is gegeven over verschillende producten die de natuurgenezer ter verkoop aanbiedt.

De osodresi van May werkt aantoonbaar niet en is gevaarlijk

De OW-topman heeft aangegeven zelf ook gebruik te maken van natuurlijke producten. Het gebruikmaken van zulke producten stimuleert hij daarom ook aan vele mensen.

May werd bekend in de gemeenschap door zijn corona-osodresi, waar veel mensen dagelijks gebruik van maken.

Noot van de redactie : de corona-middelen van May zijn aantoonbaar niet werkzaam, worden met zeer veel winst verkocht en hebben zelfs slachtoffers onder de burgerbevolking gemaakt.

In geval van twijfel of besmetting dient u zich te laten testen en / of contact op te nemen met uw huisarts.

De natuurgenezer geeft naast het verkopen van verschillende osodresi ook de nodige adviezen mee aan zijn cliënten.

Ruim twintig jaar terug is May begonnen zich te verdiepen in medicinale planten. Hij geeft naar eigen zeggen mensen de juiste dosering en gebruiksaanwijzing.

Ministers en parlementariërs

De osodresi van May wordt door verschillende personen in de gemeenschap gebruikt. Vele bekende Surinamers, waaronder enkele ministers en parlementariërs, gebruiken de producten van de natuurgenezer.

Hij heeft als stunt zijn producten wel eens gratis weggegeven, maar vraagt hier in de regel meer dan de hoofdprijs voor.

Bron : Suriname Nieuws / (deels via culturu.com


— UW MENING —

Moet een OW-minister zich wel bezig houden met medische zaken?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!