(ingezonden) Santokhi als zwerver naar Dubai

PARAMARIBO, 25 november 2021 – Het narcistische gedrag van president Santokhi wordt met de dag weerzinwekkender. Daarbij wordt steeds duidelijker dat bij hem niets om Suriname, maar alles om zichzelf en zijn ego draait.

"Onze President vlucht als een zwerver naar Dubai"

Eerder vandaag kwam mij het bericht ter ore dat onze president op de nationale Srefidensi feestdag met een grote delegatie hals over kop naar Dubai vliegt om daar op een internationale beurs te kunnen "shinen" voor de camera's en pers.

Geld is er helaas niet en dus heeft een buitenlandse partij belooft alle kosten voor notabene onze eigen nationale presentatie te betalen.

Geld is er helaas niet en dus betaalt de president en zijn koninklijk gevolg het vliegticket en de hotelkosten helemaal "zelf" (natuurlijk gewoon via het salaris van onze belastingcenten).

Geld is er helaas niet en dus hebben wij de rest van de wereld daar niets te bieden, behalve een smekende hand om nog meer geld.

Geld is er helaas niet en dus... had ik al gemeld dat er helemaal geen geld is voor dit soort egotripperij?

Melanie Faber
criticaster

Het allerergste is dat Santokhi met deze megalomane wanhoopsdaad direct aangeeft letterlijk geen "shit" om Suriname te geven.

Een megalomane wanhoopsdaad vol "shit" van Santokhi

Enkele uren na het – door hem persoonlijk door onze strot geduwde – defilé pakt meneer een businessclass-stoel en vertrekt naar een land in de woestijn dat mensenrechten met voeten treedt.

Niemand in Suriname wilde een defilé vanwege de bedreigende coronasituatie, maar Chan wil zo graag "De Grote Staatsman" uithangen – en dit tot vervelens toe etaleren – dat het defilé ondanks de enorme kritiek van deskundigen toch doorgang moest vinden.

Volgevreten militairen

Nu blijkt dat het opgeëiste defilé hem ook aan de spreekwoordelijke "kont" kan roesten, want als de laatste volgevreten militair met een kapotte uitrusting aan zijn oog voorbij is getrokken, dirigeert mevrouwtje Mellissa hem naar Zanderij en gaan ze vakantie vieren in Dubai.

Stel u voor dat koning Willem-Alexander op Bevrijdingsdag of Koningsdag rond een uurtje of drie in de middag "zijn" volk groet en zegt "mensen, bedankt voor het feest – maar ik ga naar Milaan!".

Of een Joe Biden die tijdens de 4th of July bij het Capitol een mensenmenigte toespreekt en halverwege eindigt met "sorry, ik houd het kort, want ik vertrek straks naar Parijs!".

Melanie Faber
criticaster

Inderdaad... u kunt het zelf wel invullen inmiddels – en dan te bedenken dat er geen geld is voor zowel tickets en representatiekosten als presentatiemateriaal... want er is namelijk geen geld, of had ik dat al vermeld?

Bron : Melanie Faber MSc. PhD. International Medical and Business Affairs


— UW MENING —

Is het verstandig van Santokhi om op Srefidensi weg te vliegen?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!