Brunswijk publicitaire nachtmerrie Suriname

PARAMARIBO, 16 december 2021 – De schade van het geweld in naam van vice-president Brunswijk gaat inmiddels veel verder dan de fysieke en psychische ellende die journalist Pinas is aangedaan.

Extreme uitbarsting

De extreme uitbarsting van voormalig terrorist, drugscrimineel, internationaal gezocht misdadiger en huidig vice-president Ronnie Brunswijk krijgt ook internationaal alle aandacht.

Het charme-offensief van president Santokhi dat de afgelopen maanden de boventoon voerde, is hiermee in letterlijk één gewelddadige klap volledig teniet gedaan.

"Suriname raakt met één klap alle goodwill kwijt"

Alle kranten, radiostations, televisiezenders en websites in bijvoorbeeld Nederland pakten gisteren groots uit met het nieuws dat vice-president Brunswijk een aanslag op de persvrijheid van ons land heeft gepleegd.

Ook het feit dat president Santokhi ondertussen totaal onzichtbaar blijft en nergens op wil reageren, wordt uitvoerig belicht.

Aanslag Brunswijk
– (c) NOS –

Aanslag Brunswijk
– (c) FunX Radio –

Aanslag Brunswijk
– (c) NRC Handelsblad –

Aanslag Brunswijk
– (c) Algemeen Dagblad –

Santokhi schittert door afwezigheid

Internationaal zet men vraagtekens bij het feit dat Santokhi niet optreedt en twijfelt openlijk of hij nog wel de volledige regie in handen heeft.

Men vraagt zich steeds vaker af of zijn invloed en macht onder druk van Brunswijk of wederhelft Melissa deels zijn afgestaan.

Wie heeft de echte macht in handen?

Het is het buitenland niet ontgaan dat beiden de afgelopen maanden steeds meer posities en invloed op het landelijk beleid krijgen, waarbij Santokhi langzamerhand de tweede of zelfs derde viool dreigt te gaan spelen.

Bron : Suriname Nieuws


— UW MENING —

Wat adviseert u Santokhi om ons imago te redden?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!