(ingezonden) Met Transavia naar Suriname?

PARAMARIBO, 25 januari 2022 – Op dit moment vliegen vanuit Nederland al de KLM, SLM en TUI naar Suriname. Keuze zat zou je zeggen, maar het zou leuk zijn als we Transavia aan het rijtje toe kunnen voegen.

Lagere prijzen

Hoe meer keus we hebben om te vliegen naar Suriname hoe beter toch? En misschien betekent dit ook dat de prijs iets omlaag kan.

Meer concurrentie leidt misschien tot goedkopere tickets

Transavia heeft net als KLM namelijk onlangs nieuwe vliegtuigen besteld. Vliegtuigen waar meer mensen in kunnen en ze kunnen ook nog eens langere afstanden afleggen.

Het gaat om de Airbus A321 NEO.

KLM vliegt natuurlijk al van Amsterdam naar Paramaribo. Maar deze grotere en uitgebreidere vliegtuigen geven Transavia nu ook de kans om naar Paramaribo te vliegen.

Nieuw vliegtuig
Transavia

Betekent dit dat we volgend jaar met Transavia rechtstreeks naar Suriname kunnen vliegen? Dat zou niet verkeerd zijn!

Amsterdam – Paramaribo

Paramaribo is voor Nederland een zeer populaire bestemming.

Niet alleen voor vakantiegangers maar zeker ook vanwege de vele diaspora in Nederland. Die gaan regelmatig naar hun thuisland op familiebezoek.

Er zijn 100 nieuwe vliegtuigen van het type A320 NEO gekocht

Air France-KLM kondigde eind vorige jaar de grote bestelling aan. Ze hebben in totaal 100 stuks A320 neo's en A321 neo's besteld en mogelijk komen daar nog veel meer bij.

Transavia Nederland krijgt ook deze nieuwe vliegtuigen. Dit veelzijdig type vliegtuig is mogelijk al eind volgend jaar beschikbaar voor de genoemde Nederlandse vliegtuigmaatschappijen.

In de eerste instantie zal het de toestellen vervangen op de Europese routes.

Onze tip

Maar de capaciteit en het vliegbereik wordt met de nieuwe vloot aanzienlijk hoger. Dat biedt perspectieven, toch... we gaan naar Suriname!

Transavia vliegt op dit moment niet op verre bestemmingen zoals Curaçao of Suriname, maar met de nieuwe vloot van bijvoorbeeld de A321 NEO kun je heel ver komen.

De eXtra Long Range (XLR) kan 8.700 kilometer non-stop overbruggen, dus zonder bij te tanken.

De afstand tussen Amsterdam en Paramaribo is 7.496 km.

Da's een makkie dus!

Het nieuwe toestel kan dus zeer interessant zijn voor touroperators die dergelijke verre bestemmingen aan hun klanten zouden willen aanbieden.

Dus wie weet vliegen we binnenkort non-stop van Amsterdam naar Paramaribo met Transavia.

Wie weet vliegen we straks non-stop met Transavia

Laten we het hopen. Wij zullen daar in ieder geval heel blij van worden. Het zal wel leuk zijn!

En misschien kunnen ze ook meteen iets aan de prijs doen. Dat is gewoon even een tip van ons.

Opmerking van de redactie : Transavia is 100% onderdeel en eigendom van de KLM en richt zich juist niet op intercontinentale vluchten.

De kans dat een bedrijfsonderdeel van de KLM direct gaat concurreren met haar eigen moedermaatschappij is niet groot en wordt door de inzender van het artikel onbelicht gelaten.

Bron : (redactie) familienieuws.com


— UW MENING —

Wie van KLM, SLM en TUI bieden de beste service?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!