Nieuw in de app – de Nieuwsquiz!

PARAMARIBO, 8 maart 2022 – Zoals altijd wordt er achter de schermen van deze gratis app hard gewerkt aan voortdurende ontwikkeling en innovatie – wat dat betreft is het net als ons land zelf.

Update 2022

De app bestaat al sinds 2014 en de eerste update van 2022 is eerder deze week "uitgerold" naar alle gebruikers en veel van jullie hebben de nieuwste versie inmiddels al in gebruik.

De nieuwste versie heeft verbeteringen en leuke extra's

Behalve de gebruikelijke aanpassingen en verbeteringen van kleine fouten, bevat de meest recente versie nog meer nieuwigheden.

Moderatie

Zo is het voor de @ADMIN makkelijker geworden om in te grijpen als mensen niet op een nette manier reageren wat de kwaliteit van de discussie op lange termijn moet verbeteren.

Ala Sani

De artikelen onder het algemene hoofdstuk "Ala Sani" tonen nu een knop waarmee oudere berichten direct zichtbaar worden. Op die manier kunnen er meer artikelen worden geplaatst, zonder dat deze het overige nieuws uit beeld wegdrukken.

Weer app

Ook is er nu een directe koppeling tussen de Nieuws App en de Weer App. Linksboven ziet u zoals altijd het weer in Suriname, maar als u daar op drukt dan opent er een klein menu met een button. Deze leidt naar de gratis Suriname Weer app die nog meer van het weer toont uit zowel Suriname als Nederland.

Nieuwsflits

De app had al een optie om "breaking news" via een melding direct op uw telefoon af te leveren. Daar is nu een tweede categorie bijgekomen; de nieuwsflits. Het gaat hierbij om berichten die niet direct "breaking" zijn, maar wel extra aandacht verdienen om zo boven het reguliere nieuws uit te kunnen steken.

Bekroning

In de app wordt veel gereageerd op al het nieuws. Lezers kunnen deze reacties belonen met een duim omhoog of melden als het bijvoorbeeld discriminerend zou zijn. Nieuw is dat er vanuit de app ook een "bekroning" kan worden gegeven voor reacties die inhoudelijk sterk en goed onderbouwd zijn. Het gaat daarbij nadrukkelijk niet om welk politiek standpunt dan ook, maar puur om de inhoud en waarde van een reactie.

Nieuwsquiz

Tenslotte heeft de app een spelelement gekregen, namelijk de nieuwsquiz.

In deze quiz worden allerhande vragen gesteld over het recente nieuws of algemene onderwerpen die iets met Suriname te maken hebben.

Deel uw eigen score van de quiz direct online!

Uw persoonlijke score wordt op het einde van elke quiz bekend gemaakt en deze kunt u weer online delen met vrienden, kennissen en familie.

Zoals altijd komt ontwikkeling in fases en is deze nooit "klaar". Binnenkort zal de quiz dan ook uitgebreid worden met foto's en extra zaken die het volgen van het nieuws nog leuker maken dan het al is.

Gratis download

Is de nieuwsquiz boven dit artikel niet zichtbaar? Dan heeft u nog niet de meest recente versie binnengehaald.

Download direct de nieuwste versie en speel mee!

U kunt de gratis update simpel downloaden via de button hieronder.

button

En als u de quiz wel ziet, kunt u de button ook gebruiken om een leuke review achter te laten, zodat nog meer mensen kunnen genieten van deze gratis app!

Bron : Suriname Nieuws


— UW MENING —

Mist u nog zaken aan deze app?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!