(ingezonden) De stinkende vis van Santokhi

PARAMARIBO, 25 april 2022 – Het lukt president Santokhi maar niet om duidelijk te maken wat er met Guyana is afgesproken over het vissen in Surinaamse wateren.

De media liegt!

Volgens Santokhi is er niets afgesproken en liegen alle media, de politici en het volk.

Tegelijkertijd meldt Guyana dat dit niet kan kloppen, aangezien er ondubbelzinnige contracten zijn vergeven voor 150 visvergunningen.

Santokhi : er is niets getekend

Santokhi op zijn beurt meldt weer dat hij nooit naar de media luistert, omdat hij daarvoor te druk is (hij zou 7 dagen per week, 16 uur per dag werken – redactie).

Tegelijkertijd stelt hij wel dat alle media liegen – wat weer lastig is om te stellen als je nooit naar diezelfde media luistert...

Ene "Rabin Parmessar"

Daar komt dan nog bij dat ene "R. Parmessar" in ruil voor 150 visvergunningen een vergunning zou hebben ontvangen om in Georgetown (G-town) een hotel plus casino te beginnen.

Guyana : er zijn contracten getekend

Santokhi meldt weer dat dit niet klopt, politici melden dat hij liegt, Brunswijk zegt dat er om de hete brei wordt omgedraaid en Guyana laat weten dat er inderdaad contracten zijn getekend.

En de waarheid? Die is zoals alles bij Santokhi onduidelijk, omgeving door slechte communicatie en wordt vooral in stilzwijgende mist gehuld.


— UW MENING —

Denkt u dat er iets speelt omtrent de vergunningen?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!