(ingezonden) Organische bende?

PARAMARIBO, 16 augustus 2022 – Het voornemen van de Organic Movement – om middels vreedzame protestacties het Surinaamse belang te dienen – kon rekenen op instemming bij een klein deel van de samenleving.

Slechte intenties

Maar nu blijkt dat de Organic Movement geen goede bedoelingen heeft. Haar doel is om te zorgen voor sociale onrust en destabilisatie van het land en daarnaast het dienen van eigenbelang.

"de Organic Movent is er puur om aan te zetten tot chaos"

Ook wordt de rechtsstaat ernstig in gevaar gebracht middels het gooien van molotovcocktails naar objecten (redactie : het is echter niet zeker of dit door deze beweging gedaan is).

Pure maffia

De beweging is nauw verweven met de NDP, A21 en anderen. Ze is niet anders dan een politieke bende, haar handelen heeft ook het karakter van een maffiabeweging.

Als je echt wil opkomen voor de belangen van het volk, heb je de politiek niet nodig. Bij een volksmanifestatie komt het volk zelf op straat, omdat ze het dan écht voelt in de portemonnee.

De belangen van het volk kan je ook zonder politiek steunen

Bij de protestactie van afgelopen zaterdag heeft de massa geen gehoor gegeven aan de oproep van Organic Movement. De samenleving heeft nu door dat deze beweging slechts opkomt voor haar eigenbelang.

Verdeeldheid

Er is nu duidelijk te merken dat er grote verdeeldheid is binnen deze organisatie, want de beweging brokkelt steeds verder af.

Siebrano Pique heeft tijdens de protestactie van afgelopen zaterdag 13 augustus bij de start van de hernieuwde protestacties gezegd dat de tijd van praten met de regering voorbij is en hij roept de samenleving op om bij de volgende protestactie daadwerkelijk te handelen.

Desi Bouterse weet alles van ‘handelen’. Eind november 2020 zei Bouterse tegen de jongeren om de wapens op te nemen tegen deze regering, want de Bouterse, Jules en Abrahams zijn daarvoor te oud.

Dus volk van Suriname, u bent gewaarschuwd, wees op uw hoede!

Bouterse

Deze onruststokers en haatzaaiers hebben verschillende redenen aangegeven waarom ze protesteren tegen de regering. Een van de redenen was het overlijden van enkele baby’s en peuters.

Het is zeker hard en een zware klap voor ouders en families die kinderen verloren hebben. Immers, kinderen zijn voor ouders de kroon op hun leven. Ik wens de families heel veel sterkte toe.

"de Organic Movement gaat over dode kinderen en burgers"

In plaats van dat de Organic Movement de ouders opvangt, begeleidt en ondersteunt maakt ze misbruik van hun situatie.

Er wordt politiek bedreven met de dood van de kinderen, dit is leedvermaak, een grote schande.

Deze mensen hebben geen oog voor ethiek of moraal.

Dode baby's

In 2018 waren in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) zes vroeggeboren baby’s overleden als gevolg van een bacteriële besmetting. Zeven andere baby’s waren besmet.

Ook onder de NDP waren er gewoon baby's die overleden

Zijn deze onruststokers nu pas wakker?

Toen werd er helemaal niet gescandeerd: "Weg met Bouta, weg met de minister van Volksgezondheid".

Bron : Idris Naipal / via SR Herald


— UW MENING —

Ziet u de Organic Movent ook als een maffiabende die over lijken gaat?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!