Koers : euro en US dollar nu beiden duurder dan SRD 29,-

PARAMARIBO, 5 oktober 2022 – Vanwege de onstuimige ontwikkelingen rondom de koers in zowel euro als US dollar zal deze app met regelmaat de meest recente koersen doorgeven.

Overzicht koersen

Het is geen historische gebeurtenis waar veel Surinamers met weemoed aan terug zullen denken, maar vandaag is het voor het eerst in de financiële geschiedenis dat zowel de € / euro als $ / Amerikaanse dollar beiden duurder zijn dan SRD 29,-

De ondergrens van SRD 29,- is belangrijk voor het beleid van de regering en de Centrale Bank van Suriname, omdat deze nog niet eerder dit jaar (tegelijkertijd) was doorbroken.

100 dagen wachten

Onze munt is sinds het ingrijpen door verschillende actoren aan sterke inflatie en koersvermindering onderhevig.

Over 100 dagen is beloofd de koers naar beneden te brengen

President Santokhi heeft wel toegezegd dat over ongeveer 100 dagen (3 maanden) een speciale commissie met antwoorden zal komen op de vraag hoe ze de SRD meer waard kunnen laten worden.

de koersen van vandaag
– Centrale Bank van Suriname –

De informatie over de koersen wordt door deze app real-time opgehaald uit het systeem van de aangesloten banken en hier gepubliceerd.

Door tijdverschillen (tussen de computer van de app en de betrokken banken) kunnen er kleine fluctuaties (koersverschillen) aanwezig zijn.

Suriname Nieuws
gratis app

Bron : Suriname Nieuws


— UW MENING —

Wat denkt u dat de koers de komende weken gaat doen?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!