Koers : enorme koersval SRD in één week tijd

PARAMARIBO, 14 november 2022 – Vanwege de onstuimige ontwikkelingen rondom de koers in zowel euro als US dollar zal deze app met regelmaat de meest recente koersen doorgeven.

Overzicht koersen

Ondanks de grote inspanningen van president Chandrikapersad Santokhi en zijn financiele experts, blijven zowel de ecomische– en koers-situaties in ons land meer dan zorgelijk.

De € / euro is zelfs in minder dan één week met meer dan een volle SRD in waarde gestegen, zodat hij nu de historische hoge cijfers aantikt van ruim SRD 31,-

In een week tijd verloor de SRD zeer veel van haar waarde

Ook de $ / US dollar beweegt richting die koers en kost momenteel rond de SRD 30,50

Nog geen drie weken geleden werd de grens van SRD 30,- onmogelijk geacht, terwijl we nu dus al bewegen naar SRD 32,-

De koersen bij de cambio's en op straat zullen hier inmiddels ver boven liggen.

De VES (Vereniging van Economisten Suriname) waarschuwt al maanden voor het desastreuze beleid van de regering, wat ze zelf omschrijven als "volledig afwezig".

Volgens de VES heeft Suriname geen beleid en geen minister

De plaatsvervangend minister van Financien – Ramdin – vindt dat echter onzin en heeft gemeld dat de munt nooit boven de SRD 30,- kan komen; de zogenaamde "stabiliteitsbelofte".

de koersen van vandaag
– Centrale Bank van Suriname –

De informatie over de koersen wordt door deze app real-time opgehaald uit het systeem van de aangesloten banken en hier gepubliceerd.

Door tijdverschillen (tussen de computer van de app en de betrokken banken) kunnen er kleine fluctuaties (koersverschillen) aanwezig zijn.

Suriname Nieuws
gratis app

Bron : Suriname Nieuws


— UW MENING —

Wat denkt u dat de koers aan het einde van dit jaar gaat zijn?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!