🥳 rate deze app! ⭐⭐⭐⭐⭐

PARAMARIBO, 2 december 2022 – Discriminatie en racisme zijn een groot probleem in Suriname.

Forum en app

Bovenstaande zin zal voor velen wellicht uit de lucht komen vallen, maar wie een blik in het forum van deze app waagt, zal al snel zien hoe men hier ter lande met elkaar omgaat.

Natuurlijk vormen de lezers geen dwarsdoorsnede en speelt de anonimiteit binnen het forum ook een rol, maar feit blijft dat een groot deel van de lezers andere bevolkingsgroepen liever kwijt dan rijk lijken te zijn.

Moderatie

Bijna alle reacties worden daarom gelezen en (achteraf) gemodereerd – iets wat overigens ook een vereiste van Google is om de app te mogen publiceren op uw telefoon (Google is "de baas" van de App Store waarin deze app gratis wordt aangeboden).

Als een lezer te vaak over de scheef gaat, wordt deze gecorrigeerd en bij aanhoudende overtredingen geblokkeerd of verbannen.

Soms is dat zichtbaar in de app (dan staat er een grote, rode waarschuwing bij het laatste bericht) en vaak ook niet; er gebeurd meer achter de schermen dan u denkt.

Vernietigende reviews

Wanneer een lezer verbannen wordt, is het bijna altijd raak; die klimt dan in de virtuele pen om een vernietigende recensie achter te laten in de eerder genoemde App Store van Google.

Oneerlijke review
– Suriname Nieuws, gratis app –

Zo ook een persoon die eerder deze week – na maanden van waarschuwingen – is geblokkeerd, getuige de review die net binnen kwam achter de schermen van deze app;

Zeer slechte app vol met racistische uitspraken van forumleden.

Ik heb Admin hierop aangesproken maar die lijkt er zelf aan mee te werken.

Kortom, ben je een racist dan raad ik je deze app van harte aan.

M**tje
gebruiker Suriname Nieuws

Het moge duidelijk zijn – voor de vaste gebruikers – dat deze review niet klopt en puur uit frustratie voortvloeit.

Bedankt voor uw review.

Er wordt in de app zeer hard opgetreden tegen racisme en dat is precies de reden dat u bent verwijderd van het forum.

Dat u daarna via deze review publiekelijk "wraak" probeert te nemen is uw goed recht, maar dan moet u ook wel eerlijk melden wat de reden is;

Uw eigen discriminerende uitlatingen in de app.

Admin
onbezoldigd medewerker app

Hoe dan ook heeft ondergetekende netjes geantwoord en alle begrip getoond, ondertussen de "dief" nog even ontmaskerend.

Schelden doet geen...

In principe is zo'n review voor ondergetekende geen enkel probleem. Het berust niet op de waarheid en schelden doet geen pijn... behalve dat door 1-sterren reviews de app wel minder goed wordt gewaardeerd (en dus gevonden) in de App Store.

Slechte reviews zorgen uiteindelijk voor minder gebruikers

Nieuwe gebruikers kunnen de app daardoor minder goed – en soms zelfs helemaal niet – vinden, of ze downloaden een andere app met dezelfde naam "Suriname Nieuws" die ooit door iemand anders is gemaakt om deze app weer dwars te zitten.

Waardering

Gelukkig zijn er ook genoeg mensen die de app wel op de ware merites weten te waarderen.

Ervaart u de app dus wel als prettig en wilt u dat deze door meer mensen wordt gebruikt? Deel hem dan met vrienden of laat een leuke, 5 sterren review achter!



Goed nieuws : overigens is er ook leuk nieuws, want dit jaar nog komt er een nieuwe, grote en gratis, update uit voor de app.

Op die manier is hij weer volledig bij de tijd en kan ook heel 2023 zorgeloos van het meest actuele nieuws voorzien worden.

Bron : Suriname Nieuws


— UW MENING —

Hoe lang gebruikt u deze app al?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!